zaterdag 27 augustus 2011

Animal Kingdom

Nee we waren niet in Disneyworld vanochtend, maar toch in Animal Kingdom. Rondom het huis barst het van de wildlife.Geen leeuwen en olifanten, maar vlinders, vogels, libelles, hagedissen, en een slang. Dat van die slang wisten we niet, maar daar kwamen we vanochtend achter. Bij het verlaten van ons huis, zagen we hem liggen op het paadje naar de voordeur. Toen hij ons ook in de gaten had ging ie er snel vandoor, net te snel om een foto te maken.

We waren al weer vroeg wakker vandaag, half zes maarliefst. Tien minuten later lag Manon alweer in het zwembad.Ze krijgt al bijna kieuwen.Een uurtje later heb ik de camera maar eens gepakt,want ik wou de klepperende kraanvogels wel eens zien. Je hoort ze de hele dag, maar we hadden ze nog niet in beeld gehad.Op dat moment vliegen er net vier over ons huis. Een vlinder is het volgende slachtoffer van de camera, dat lukt beter. De grapefruits bij de buren zijn nog niet rijp, maar ze glimmen wel mooi in de zon.
Op weg naar het postkantoor loopt er een hele groep kraanvogels door de wijk, makkelijke slachtoffers dus,hebben we die ook eens gezien. Als we de postzegels hebben, gaan we even naar Cooter Pond Park, hier in Inverness. Daar langs het water loopt een lange stijger waarover je mooi kunt wandelen. We zijn op zoek naar alligators, maar die kunnen we niet vinden. Wel een paar schildpadden, vissen en wat jonge vogeltjes.
Dan maar weer terug naar huis, waar de slang weer wordt gestoord in zijn zonnedutje. Binnen 2 seconden zit ie weer tussen de struiken. Ja daag, daar trap ik niet weer in, ik wacht hem wel op. Na een paar minuten verschijnt zijn kop weer boven de begroeing, en sluipt ie weer het pad op. Nu snijd ik hem de weg af, en moet ie wel over de oprit waar ik hem makkelijk kan fotograferen. Het is geen Anaconda, maar toch wel een meter lang. Aan de ander kant van het huis schiet ie weer in de bosjes. Even zoeken op internet wat voor slang het is, zo'n huisdier is leuk, maar het moet wel veilig zijn. Het blijkt een Eastern Racer te zijn. Ongevaarlijk voor mensen.


Om zes uur zouden we naar Cirque du Soleil gaan, maar onderweg daar naar toe zijn we nog even gestopt bij Premium Outlets aan International drive. Het is eigenlijk veel te warm om te shoppen, maar een paar winkels overleven we wel.Bij Hilfiger kunne we goed slagen voor weinig geld. Ik had nog een email coupon liggen voor 25%korting,bovenop de opruiming, dus dat scheelt weer een hoop dollars. Manon wil graag in de trampoline waar ze vorig jaar ook in is geweest, dus dat kan er even tussendoor. Om af te koelen halen we even een ijsje.
Dan gaan we door naar Downtown Disney om alvast de kaartje op te halen voor de show van vanavond. We hebben nog anderhalf uur over tot de voorstelling, kunnen we nog even naar World of Disney, een eindje verderop.
De show "La Nouba" van Cirque du soleil is echt geweldig. Je moet goed opletten, want het is een stortvloed van acts, dans en muziek.Het hoogtepunt vonden wij de diabolo-act van 3 kleine Chinese meisje. Manon vond gewoon alles leuk, maar vooral de clowns.Het is bijna half tien als we weer thuis zijn, dan kan de kleine meid naar bed, want die is op.

3 opmerkingen:

 1. Prachtige dag, het dierenrijk is je goed gezind Alfons, mooie foto van de Slang in de bosjes!!

  Enne la Nouba, ja wow !
  Jullie vermaken je weer uitstekend !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dag weer, ennuh enig die slang in de voortuin!!!! Ik ben toch altijd zo blij met de kooi over het zwembad, ik vind het ook super om het wildlife te zien maar wel met een barriere van gaas tussen mij en alles wat kruipt hahaha. Ga toch eens kijken naar kaartjes voor La Nouba want ik hoor alleen maar positieve dingen hierover.
  Have Fun!!
  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi foto's alweer!
  Leuk die diertjes, maar laat de meesten maar lekker daar...
  De kleinste zat hier net lekker te gillen bij de foto's van mickey 'muisje'; mij mij mij....
  Dus het is duidelijk; een klein beetje jaloezie aan deze kant van de plas...
  Geniet!

  BeantwoordenVerwijderen